Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantaloni de lucru cu pieptar 4Tech albastru - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18743 lei Lei
Cod produs
AR/H9402-29390
Out Of stock
Descriere
Pantaloni de lucru cu pieptar 4Tech albastru - Ardon - Ardon este un produs fabricat din poliester 67% si bumbac 33% (240g/m) si face parte din categoria Imbracaminte de protectie - salopete si combinezoane.
Pantalonii de fata sunt perfecti pentru persoanele care lucreaza in santiere, ateliere, industria usoara, etc. Datorita amestecului de materiale din care sunt fabricati Pantalonii de lucru cu pieptar 4Tech albastru - Ardon sunt comozi de purtat si nu va limiteaza miscarile din timpul muncii.
Avand in vedere faptul ca materialul din zona genunchilor este mai predispus la uzare, acestia sunt prevazuti cu material dublu in aceea zona pentru a mari rezistenta in timp.
Spre deosebire de pantalonii clasici acestia va mai ofera in plus inca un spatiu de depozitare situat pe pieptar. Prin urmare acestia va ofera 2 buzunare clasice situate in partea soldului, un buzunar multifuncional pe piciorul stang in zona genunchiului si un buzunar generos in spatiu pe pieptar prevazut cu inchidere prin fermoar.
Pentru o fixare mai buna a pantalonilor, acestia sunt prevazuti cu un elastic in zona soldului. De asemenea bretelele sunt ajustabile.
Marimi disponibile: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64.
Pantaloni de lucru cu pieptar 4Tech albastru - Ardon se mai pot comanda si pe culoarea gri.
Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura