Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jacheta de lucru fleece 4Tech maro - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13661 lei Lei
Cod produs
AR/H9426-18847
Out Of stock
Descriere
Jacheta de lucru fleece 4Tech maro - Ardon este un produs fabricat din 100% poliester (250g/mp), perfecta pentru lucru in aer liber in perioadele de tranzitie.
Jacheta este prevazuta cu inchidere prin fermoar, iar manecile si umerii sunt captusite pentru o rezistenta mai mare in timp la frecare. De asemenea aceasta iti ofera 3 buzunare de depozitare: 2 laterale si unul pozitionat in partea superioara a jachetei special conceput pentru telefonul mobil. Acestea se securizeaza cu ajutorul unui fermoar.
Totodata materialul din care este fabricata jacheta nu va limiteaza in miscari.
Jacheta de lucru fleece 4Tech maro - Ardon se poate gasi si in alte game de culori precum: rosu, albastru si gri.
Marimi disponibile: S, M, L, XL, 2XL, 3XL.
Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit MaboInvest nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MaboInvest la nicio actiune. Preturile si disponibilit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura