Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Combinezon impermeabil Aqua 104 verde - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39984 lei Lei
Brand
ARDON
Cod produs
H1175-2XL
Out Of stock
Descriere
Combinezon impermeabil Aqua 104 verde - Ardon este un produs fabricat din poliester 100% (350g/m2) si face parte din categoria Imbracaminte de protectie - impermabila.

Combinezonul de fata iti ofera o protectie foarte ridicata impotriva apei. Este perfecta pentru persoanele care trebuie sa lucreze afara pe conditii meteo nefavorabile. Este foarte usor de imbracat acesta avand un sistem de inchidere prin fermoar acoperit cu o clapeta prevazuta cu capse.

Atat la mani cat si la picioare Combinezon impermeabil Aqua 104 verde - Ardon iti ofera cate o banda elastica. Aceasta banda previne penetrarea apei. De asemenea combinezonul este prevazut si cu o gluga ce se poate regla cu ajutorul unui snur.

Singurul dezavantaj il prezinta faptul ca acesta nu are nici un spatiu de depozitare nefiind prevazut cu nici un buzunar.

Combinezonul se mai poate comanda si pe culoarea albastru.

Marimi disponibile: M, L, XL, 2XL, 3XL.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit MaboInvest nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MaboInvest la nicio actiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura