Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Costum impermeabil reflectorizant Aqua portocaliu - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80325 lei Lei
Cod produs
AR/H1189-22163
Out Of stock
Descriere
Costum impermeabil reflectorizant Aqua portocaliu - Ardon este un produs fabricat din bumbac si PVC (350g/mp) si face parte din categoria Imbracaminte de protectie - impermeabila.

Costumul de fata este compus din pantaloni si jacheta. Acesta pe langa faptul ca este foarte rezistenta la vant si ploaie, o alta caracteristica foarte importanta este ca are o protectie ridicata impotriva descarcarilor antistatice si reduce raspandirea combustiei.

Costumul de fata iti ofera doar doua buzunare de depozitare. Acestea sunt totusi destul de generoase in spatiu si sunt amplasate pe jacheta in zona soldului. De asemena jacheta are un sistem de inchidere prin fermoar, acesta fiind acoperit de o clapeta cu scai.

O alta caracteristica al acestui costum este faptul ca iti ofera benzi reflectorizante atat pe pantaloni cat si pe jacheta. Acestea sunt pozitionate astfel: pe jacheta vei putea gasi cate doua benzi reflectorizante pe fiecare maneca, si inca doua benzi, una pe mijlocul acesteia si una in zona soldului, ambele fiind si in spate. Pe pantaloni veti putea gasi doua benzi reflectorizante pe fiecare picior, acestea fiind pozitionate in partea de jos aproape de glezna.

Marimi: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL.

Inainte de a face comanda acest produs va recomandam sa va informati in legatura cu disponibilitatea marimilor.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura