Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantaloni de lucru Cool Trend rosu - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11067 lei Lei
Cod produs
AR/H8107-21673
Out Of stock
Descriere
Pantaloni de lucru Cool Trend rosu - Ardon este un produs fabricat din bumbac 100% (260g/m) si face parte din categoria Salopete si combinezoane.
Datorita desitatii mari a materialului 260g/m, pantalonii de fata au o rezistenta marita la uzare in timp. De asemenea materialul mai este cunoscut si pentru faptul ca este moale si permite o buna aerisire pstrand corpul aerisit.
Talia pantalonilor este elastica, iar fixarea se face cu ajutorul unui fermoar si a unui buton. De asemenea este prevazuta cu loc special pentru persoanele ce doresc sa ataseze o curea de sustinere sau pentru o curea multifunctionala. Ghenunghii pantalonilor sunt ramforsati cu material dublu pentru o rezistenta marita in timp la uzare.
Un mare atu al pantalonilor il prezinta faptul ca iti ofera mult spatiu de depozitare: acestia iti ofera doua buzunare in partea din spate a pantalonilor, doua buzunare in partea din fata in dreptul soldurilor si inca doua buzunare multifunctionale deasupra genunchiului, acestea fiind prevazute cu un sistem de inchidere prin clapeta.
Pentru o vizibilitate sporita pe timpul noptii, pantalonii va ofera si elemente reflectorizante in partea din fata.
Pantaloni de lucru Cool Trend rosu - Ardon sunt diponibili pentru comanda si in diferse alte culori precum: albastru, verde, gri-negru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura