Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manusa antitermica Kevlar Mercur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10524 lei Lei
Brand
Renania
Cod produs
C033
Out Of stock
Descriere
Manusa antitermica Kevlar Mercur. Manusi tricotate la masina cu strat dublu: cu fible para-aramidice la exterior si strat interior de bumbac, potrivite pentru conditii generale de manipulare. Manusa Kevlar Mercur asigura protectie impotriva taierii, abraziunii, ruperii si manipularea obiectelor fierbinti in conditii uscate.

Material: tricot gros Kevlar;

strat interior bumbac pentru comfort sporit;

manseta elastica;

buna rezistenta mecanica;

rezistenta la temperatura de contact pana la 350 grd.Celsius;

DEXTERITATE: 0;

MARIME: XL.

APLICATII: medii de lucru care necesita protectie mecanica, la taiere (nivel C) si termica, in conditii de protectie la caldura conductiva, la radiatie si contact cu suprafete la temperaturi 350C.INDUSTRII: metalurgica, prelucrarea metalelor, sticlei.

VA RUGAM SA RETINETI: Rezultatele testelor fizice ar trebui sa contribuie la selectarea manusilor, totusi trebuie sa se inteleaga ca nu se pot simula conditiile reale de utilizare si ca este responsabilitatea utilizatorului final si nu a producatorului sa determine compatibilitatea manusilor pentru utilizarea dorita. Pictograma EN388: 2016 indica faptul ca produsul protejeaza impotriva riscurilor mecanice si respecta EN 388: 2016.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura