Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cotiere sudura din piele Spalt Cotti 1306W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26418 lei Lei
Brand
ARDON
Cod produs
H5941-XXXL
Out Of stock
Descriere
Cotiere sudura din piele Spalt Cotti 1306W

CARACTERISTICI: forma circulara conica; mansete elastice; cusaturi cu ata kevlar; lungime 50cm, +/-1cm.
MATERIAL: 100% piele spalt
APLICATII: activitati de sudura si tehnici conexe.

Domeniu de utilizare: Protectia bratului si antebratului impotriva particulelor mici de metal topit, precum si a agresiunilor mecanice superficiale (abraziune agatare) - operatii de sudura si tehnici conexe in ateliere de sudura, constructii de masini, constructii si reparatii navale, ateliere de prelucrari mecanice si termice.

Norme tehnice de referinta: EN ISO 13688:2013 Imbracaminte de protectie. Cerinte generale. EN ISO 11611:2015 Imbracaminte de protectie pentru utilizarea in sudura si in procesele conexe. Aceasta imbracaminte indeplineste cerintele EN ISO 11611:2015, Clasa 2 A1.

Constructie generala: Forma circulara conica, mansete elastice, cusaturi cu ata kevlar.

Marimi: universala, lungime 50 cm +/- 1cm

Instructiuni de utilizare: Produsul este destinat a fi utilzat ca echipament individual de protectie asigurand protectia bratului si antebratului impotriva particulelor mici de metal topit sau incandescent, si a agresiunilor mecanice superficiale (abraziune, agatare) - la operatii de sudura si tehnici conexe.

Se poarta peste imbracamintea de protectie, imbracaminte in conformitate cu cel putin Clasa 1 de protectie conform EN ISO 11611:2015. Inainte de utilizare se va verifica aspectul. Produsele rupte, carbonizate, strapunse de particule, murdarite excesiv, se scot din uz.

Instructiuni de intretinere: Se va curata numai prin periere sau prin stergere cu o carpa umezita, dupa care se va sterge cu o carpa uscata si se va peria. Nu se spala. Nu se curata cu solventi.

Marcare: Eticheta permanenta a produsului contine: codul, marcajul CE, compozitia tesaturii, adresa producatorului, pictogramele standardelor de protectie, data productiei si lotul.

Ambalare: Produsul este ambalat individual in pungi de plastic, care includ instructiuni de utilizare. Depozitare: Se depoziteaza in spatii inchise, bine aerisite, ferite de umezeala si de razele directe ale soarelui, la temperaturi cuprinse intre 10 si 25C. Produsul se va pastra in ambalajul original.
Cotiere Sudura din piele Spalt COTTI 1306W - producator Renania Trade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura