Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cizme de protectie Oilfish S5 galben - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16779 lei Lei
Cod produs
G10Night
Out Of stock
Descriere
Cizme de protectie Oilfish S5 galben - Ardon este un produs fabicat din PVC si nitril si face parte din categoria Incaltaminte de protectie - cizme protectie.

Cizmele de fata sunt foarte practice pentru persoanele care lucreaza in conditii meteo nefavorabile, pe santiere, in gradini etc. Sunt impermabile, si de asemenea in cazul in care se murdaresc, acestea se spala foarte usor cu apa si o carpa.

Datorita amesticului de materiale din care sunt fabricate cizmele acestea sunt foarte flexibile nelimitandu-ti miscarile din timpul muncuii. Pe langa apa, Cizme de protectie Oilfish S5 galben - Ardon sunt foarte rezistente si impotriva uleiurilor si a combustibili.

Pentru o protectie sporita impotriva eventualelor raniri, in partea din fata, cizmele sunt prevazute cu un bombeu metalic. Nitrilul, materialul din care este fabicata talpa, previne alunecarea pe suprafetele umede.

Marimi dispobinile: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit MaboInvest nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MaboInvest la nicio actiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura