Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sandale de protectie New Torre S1P SRC bombeu compozit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16474 lei Lei
Brand
BICAP
Cod produs
A344
Out Of stock
Descriere
Sandale de protectie New Torre S1P SRC bombeu compozit

fete piele pigmentata

captusela textile 3D, respirabila

brant poliuretan ergonomic, antistatic

talpa dubla densitate din poliuretan, SRC

bombeu compozit

lamela antiperforatie non-metalica

Marimi: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 VEZI corespondenta marimi

Aplicatii: constructii, industrie in general, agricultura.
Sandale de protectie NEW TORRE S1P SRC bombeu compozit - Producator Bicap

Descrierea articolului: sandala, piele imprimata, captuseala din material textil, talpa exterioara din poliuretan cu densitate dubla, bombeu compozit si lamela antiperforatie nemetalica.

Sandala neagra, model de incaltaminte de protectie din piele imprimata, Talpa cu doua straturi din latex moale, antistatic, tratament antibacterian cu SANITIZED, captusita cu tesaturi respirabile si cu rezistenta ridicata la zgarieturi. Captuseala din material textil, cu respirabilitate buna. Cusaturi gri. Velcro lateral.

Bombeu compozit, rezistent pana la 200 J. Lamela antiperforantie nemetalica, mai usoara cu 10% in comparatie cu lamelele din otel. Mai usoara cu 15% in comparatie cu materialele lamelelor antiperforatie aflate pe piata. Rezultatele testelor: rezistenta imbunatatita cu mai bine de 20% pentru perforatia cuielor (diametru 4,5mm) comparabil la o forta de 1360 N in loc de 1100 N cat sunt cerintele EN 12568.

Talpa exterioara cu densitate dubla, antistatic, anti-alunecare, rezistent la ulei varsat, si injectata in fata pantofului. - Prima injectare in poliuretan de culoare gri. Principala caracteristica, amortizorul de soc - Talpa exterioara foarte rezistenta in poliuretan.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura