Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manusi latex Jersette 301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142 lei Lei
Brand
MAPA Professional
Cod produs
C759-9
Out Of stock
Descriere
Manusi Latex Jersette 301

Caracteristici:

material latex natural

lungime: 29-33 cm.

grosime: 1.15 mm.

culoare: albastru

Libertate de miscare datorita formei anatomice si confort excelent datorita suportului textil fara cusaturi

Risc mecanic: 3141. Risc termic: x1xxxx.

Manusi din latex ce ofera confort maxim pentru munca in medii agresive. Libertate de miscare datorita formei anatomice si confort excelent datorita suportului textil fara cusaturi. Risc mecanic, chimic, termic.

Marimi disponibile: 8, 9

APLICATII: mediu de lucru care necesita protectie impotriva substantelor chimice de tip B - hidroxid de sodiu 40% (K), apa oxigenta 30% (P), formaldehida 37% (T), a virusilor si protectie impotriva caldurii de contact de pana la 100C, risc cat.III.

INDUSTRII: aeronautica (lucru cu materiale composite), constructii (zidarie, tencuieli), servicii (manipulare detergent menajer).

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit MaboInvest nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MaboInvest la nicio actiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura