Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capison de protectie sudori Weldas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6878 lei Lei
Cod produs
B813
Out Of stock
Descriere
Capison de protectie sudori Weldas
Caracteristici:
material bumbac ignifugat
greutate: 305 g/mp
inchidere cu velcro
posibilitate de conectare la casca
pret/buc.
*Comanda minima 5 buc
General: Acest produs este destinat a se folosi pentru toate procesele de sudare cu arc cum ar fi MMA, MIG/MAG, TIG, micro plasma, sudura in mediu gaz si in puncte si de asemenea pentru taiere cu plasma si oxygen, creituire, brazare si metalizare termica. Deoarece aplicatiile difera, este responsabilitatea utilizatorului sa identifice produsul potrivit pentru fiecare aplicatie.
Pericolele identificate: La procesele de sudare la care se foloseste produsul sunt identificate urmatoarele pericole: flacara, stropire cu metal topit, caldura radiant si socuri electrice scurte.
Tensiune electrica ridicata: Acest produs protejeaza impotriva socurilor electrice de scurta durata si nu impotriva expunerii indelungate la voltaj ridicat!! Aparatele de sudare si taiere pot cauza voltaj ridicat asa ca respectati si instructiunile de siguranta ale acestora! Atunci cand exista risc ridicat de soc electric sau parti neizolate este necesara izolarea electric conform celor indicate la paragraful 6.10 din EN 11611 pentru protectia la conductori electrici neizolati de pana la 100 V = (DC).

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura