Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sort de unica folosinta din polietilena, 100 bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3361 lei Lei
Brand
Renania
Cod produs
B732
Out Of stock
Descriere
Sort de unica folosinta din polietilena pachet 100 bucati. Sortul de unica folosinta, destinat protejarii corpului in timpul lucrului, in medii normale de lucru care nu solicita alt echipament de protectie specific. Este un articol de unica utilizare, destinat activitatii de prevenire in timpul lucrului, a caderii de microparticule pe obiectele sau suprafetele inconjuratoare, in medii normale de lucru.

Caracteristici:

MATERIAL: polietilena, grosime 0.018 mm.;

CONSTRUCTIE: sort dintr-o bucata, cu gol pentru introducerea capului si pozitionare pe umeri, bretele de prindere la spate. Dimensiune 69 cm x 107 cm.

APLICATII: articol complementar de unica utilizare necesar ca protectie impotriva contaminarii, in medii normale de lucru;

INDUSTRII: industria alimentara, spitale, farmacii.

CULORI: alb, albastru.

*unitate de achizitie pachet de 100 buc.

Sort de unica folosinta din polietilena pachet 100 bucati

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din parte MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura