Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray degresant 3M Industrial Cleaner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30884 lei Lei
Brand
3M
Cod produs
F421
Out Of stock
Descriere
Spray degresant 3M Industrial Cleaner

Caracteristici:

- Cleaner-ul Industrial 3M este un produs degesant si de curatare performant care se foloseste pe suprafetele si pentru substantele greu de inlaturat cum sunt majoritatea resturilor de adeziv intarit sau in curs de intarire, resturilor de benzi adezive, grasimi, uleiuri si alti contaminanti.

Nu contine solventi clorinati sau pe baza de petrol

Curata usor si lasa un miros placut de citrice

Indeparteaza grasimea, uleiul, tusul si majoritatea adezivilor fara substante chimice agresive si timp indelungat de inmuiere

Solutia de curatat industriala 3M este un lichid remarcabil de curatare/degresare folosit pentru a ajuta la dizolvarea si indepartarea murdariei, unsorii, gudronului si a multor adezivi de tipul fara intarire.

- Produsul este pe baza de citrus oil si nu contine compusi clorinati sau solventi petrolieri obtinuti prin distilare.

- Spray 500ml.

* Produs disponibil la comanda in 25 zile lucratoare.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit MaboInvest nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MaboInvest la nicio actiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura