Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vesta de semnalizare Ashley

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1352 lei Lei
Cod produs
5B52
Out Of stock
Descriere
Vesta de semnalizare Ashley

Tesatura: tip plasa 100% poliester
Benzi reflectorizante: 5 cm. latime
Culoare: galben fluorescent
Marime universala
Aplicatii: constructii, automotive, amenajari, industria grea, industria energetica, logistica si transporturi, telecomunicatii, timp liber.

Informatii suplimentare Vesta de semnalizare Ashley:

Domeniu de utilizare: Echipament de protectie de conceptie simpla pentru protectia corpului impotriva riscurilor minore - actiuni mecanice cu efecte superficiale, in medii normale, fara atmosfera potential exploziva, care nu necesita alte echipamente de protectie specifice, de exemplu: constructii, industria lemnului, transporturi, ateliere mecanice, lacatuserie. Norme tehnice de referinta: SR EN ISO 13688:2013 - Imbracaminte de protectie. Cerinte generale
Constructie generala: Vesta de semnalizare Ashley este confectionata din material tip plasa, se inchide in fata cu velcro si are 2 benzi reflectorizante de 5 cm de jur-imprejur. Material: tesatura tip plasa 100% poliester
Culori: galben fluorescent; Marimi: XL
Intretinere Spalare manuala sau automata, folosind agenti de spalare casnici, la o temperatura de maxim 40 C, interzisa uscarea in tambur. Nu se calca. Se interzice folosirea inalbitorilor.
Marcare Eticheta permanenta a produsului contine: codul, marimea, marcajul CE, compozitia tesaturii, pictograme reprezentand instructiunile de intretinere.
Ambalare Produsul este ambalat individual in pungi pe plastic, care includ instructiuni de utilizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura