Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antifoane externe cu banda pe cap Optime III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1612 lei Lei
Brand
Peltor
Cod produs
D177
Out Of stock
Descriere
Antifoane externe cu banda pe cap Optime III

Suport: otel inoxidabil
Fono-absorbant: burete poliuretanic
Fabricatie: Suedia
SNR - 35dB

Optime III ofera protectie auditiva de inalta performanta si au fost dezvoltate pentru utilizarea in medii extrem de zgomotoase.
Protectia are la baza o tehnologie cu invelis dublu, minimizand rezonanta in cupele utilizatorului, rezultand o atenuare maxima a frecventei inalte.
O conexiune acustica intre volumul din interior si volumul dintre cupe ofera, la randul sau, atenuare maxima a frecventei joase. Pernutele de etansare sunt late si umplute cu spuma moale, pentru cea mai buna fixare si presiune redusa la contact.
Optime III simbolizeaza protectia eficienta si cel mai ridicat nivel de confort pentru utilizator.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

MaboInvest intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe site maboinvest.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MaboInvest, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit MaboInvest nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MaboInvest la nicio actiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura