Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantofi de protectie albi cu bombeu metalic Dale S1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9617 lei
Descriere
Pantofi de protectie albi cu bombeu metalic Dale S1

Caracteristici:  

Fete: microfibra
Bombeu metalic, rezistent la 200 Joule
Talpa: poliuretan alb, injectata direct pe fete
Incaltaminte destinata industriei alimentare si farmaceutice
Microfibra - un material semipermeabil antibacterian cu caracteristici superioare pielii in acest domeniu de activitate
Permite respiratia piciorului
Aplicatii: industria alimentara, farmaceutica, laboratoare
Marimi: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

VEZI corespondenta marimi

Informatii suplimentare Pantofi de protectie albi cu bombeu metalic DALE S1

Incaltaminte - pantofi, realizata din microfibra, captusita integral, cu bombeu metalic de securitate, talpa din PU monodensitate. Brantul este din netesut rigidizat, antistatizat, iar acoperisul de brant 1/1 este din tricot caserat cu material spongios, antistatizat. Asamblarea fetelor cu brantul este tip STROBEL. Talpa exterioara din PU monodensitate este injectata direct pe ansamblul superior (sistem de confectie IJ); prezinta suprafata antiderapanta.. Latime calapod: 11 mondopoint. Se realizeaza in grupa de marimi 35...47 (puncte franceze)

- Pantofi din microfibra alba, cu ansamblul superior format din caputa, carambi, staif, captusiti cu tricot caserat cu material spongios. Are la marginea superioara element de confort amortizant (guler) format din imbinarea ansamblului superior cu captuseala din microfibra, delimitat cu un rand de cusatura, cu strat intermediar din material spongios.

Pantofi inchisi. Inaltime carambi: min. 75 mm (sortiment A). Performante: Incaltamintea este proiectata astfel incat sa respecte prevederile din directiva europeana 89/686/CEE, amendata prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificarile ulterioare si cerintele esentiale de securitate si sanatate corespunzatoare domeniului de utilizare preconizat.

Produsul raspunde cerintelor din EN ISO 20345:2011 corespunzatoare incaltamintei realizate din piele si alte materiale - cod clasificare I, prevazuta cu brant si acoperis de brant detasabil (optiunea 4), sortimente A si B, categorie si simboluri de marcare a protectiei: S1.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura