Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantofi de protectie cu bombeu compozit New Ashton S1 SRC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10796 lei
Descriere
Pantofi de protectie cu bombeu compozit New Ashton S1 SRC

Caracteristici:  

Fete din piele velur cu perforatii, captuseala textila
Bombeu compozit
Talpa din poliuretan dubla densitate
Brant gros cu perforatii fabricat din EVA si textil
Fara elemente metalice; Norme: ISO EN 20345
Marimi: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

VEZI corespondenta marimi

Informatii suplimentare

Pantofi de protectie cu bombeu compozit New Ashton S1 SRC

Incaltaminte de securitate, antistatica, antialunecare, rezistenta la hidrocarburi, tip S1

Incaltaminte - pantofi perforati, realizata din piei bovine, captusita integral, cu bombeu compozit de securitate, talpa din PU cu dubla densitate. Brantul este din netesut rigidizat, antistatizat, iar acoperisul de brant 1/1 este din tricot caserat cu material spongios, antistatizat. Asamblarea fetelor cu brantul este tip STROBEL. Talpa exterioara din PU dubla densitate este injectata direct pe ansamblul superior (sistem de confectie IJ); prezinta suprafata antiderapanta.. Latime calapod: 11 mondopoint. Se realizeaza in grupa de marimi 35...47 (puncte franceze)

NEW ASHTON S1 SRC - Pantofi din piei bovine velur , cu ansamblul superior format din caputa, carambi, staif, perforatii la caputa si caramb, captusiti cu tricot caserat si material spongios. Are la marginea superioara element de confort amortizant (guler) format din imbinarea ansamblului superior cu captuseala din inlocuitor piele, cu strat intermediar din material spongios. Imbinarea este carambi peste caputa, cu sistem de inchidere prin insiretare prin ocheti textili. Inaltime carambi: min. 75 mm (sortiment A).

Performante Pantofi de protectie cu bombeu compozit New Ashton S1 SRC:

Incaltamintea este proiectata astfel incat sa respecte prevederile din directiva europeana 89/686/CEE, amendata prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificarile ulterioare si cerintele esentiale de securitate si sanatate corespunzatoare domeniului de utilizare preconizat. Produsul raspunde cerintelor din EN ISO 20345:2011 corespunzatoare incaltamintei realizate din piele si alte materiale - cod clasificare I, prevazuta cu brant si acoperis de brant detasabil (optiunea 4), sortimente A si B, categorie si simboluri de marcare a protectiei: S1.

Domeniu de utilizare: protectia partii anterioare a piciorului impotriva lovirii (socuri mecanice de 200J) si strivirii (forta de comprimare statica de 15kN), a agresiunilor mecanice superficiale minore (abraziune, agatare), protectia calcaiului impotriva socurilor mecanice (proprietati de absorbtie a energiei in toc minim 20J), proprietati antistatice si talpa exterioara cu profil, rezistenta la hidrocarburi - la activitati de manipulare de obiecte grele cu pericol de cadere sau rostogolire, la lucrari in spatii inchise, in medii normale sau cu atmosfera potential exploziva, la deplasari pe suprafete denivelate sau acoperite cu straturi superficiale de apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura