Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant pentru pardoseli 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei
Descriere
Dezinfectant suprafete concentrat Dr.Chemical, bactericid, 1 litru

Dezinfectant concentrat pentru suprafete, cu efect bactericid puternic, testat si avizat de Institutul National Cantacuzino dupa Standardul medical 13727+A2, pentru dezinfectarea si igienizarea oricarui tip de suprafete. Actioneaza rapid, nu ataca suprafetele si nu este inflamabil. Recomandat pentru pardoseli, covoare intrare.  

Produs concentrat
Dilutie recomandata: 5-10%
Efect bactericid
Nu contine fenoli si aldehide
Formula profesionala
Uscare rapida

Dezinfectantul pentru suprafete este concentrat fiind necesara o diluare in prealabil: 1 litru solutie se dizolva in 10 litri apa, respectand instructiunile de utilizare.  

Mod Ambalare: 9 buc/BAX;
Pret pe buc.

CONDITII DE DEPOZITARE:

Produsul se va pastra in ambalaje originale, ferit de razele soarelui si de inghet.

TERMEN DE VALABILITATE: 24 de luni de la data fabricatiei.

Lotul si valabilitatea produsului sunt printate pe eticheta/ambalaj.
Noua gama de dezinfectanti a fost dezvoltata de catre Departamentul de Cercetare Chemical Company, pe baza retetelor imbunatatite recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru stoparea raspandirii Covid-19. Eficienta testata & avizata, standardul 13727+A2

Substantele active din compozitia acestor produse sunt aprobate de Comisia Europeana si au un efect puternic bactericid, actionand eficient impotriva E-coli, Pseudomonas aeruginosa, Stafilococ auriu si Enterecoccus hirae. Produsele au fost avizate ca dezinfectanti, in regim de urgenta, de catre Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico - Militara Cantacuzino pe baza standardului 13727+A2, si se afla in curs de avizare pentru efectul virucid impotriva Covid-19. Formula Profesionala, substanta activa biocida

Ceea ce diferentiaza aceste produse de alti dezinfectanti de pe piata este formula profesionala si eficienta bactericida, testata si avizata, a combinatiei dintre alcoolul etilic si clorura de alchil (C12-16) dimetilbenzil amoniu impotriva bacteriilor.

Specialistii Chemical in Cercetare-Dezvoltare s-au mobilizat intr-un timp foarte scurt si au reusit sa gaseasca aceasta formula expert. Deja se lucreaza la sinteza +suprafetei active cu efect biocid pentru dezvoltarea unei noi formule imbunatatite.

Dezinfectant suprafete concentrat Dr.Chemical, bactericid, 1 Litru-producator Chemical Company Romania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura