Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantofi de lucru Arlow 01 SRC PU2D PP - Ardon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1275 lei
Descriere
Pantofi de lucru Arlow 01 SRC PU2D PP este un produs fabricat din piele de bivol hidrofobizata si care va ofera un confort sporit la munca pe teren.

Talpa pantofului de lucru este realizata din poliuretan de dubla densitate, cu calitati antistatice si rezistenta la uleiuri, benzina sau alti compusi lichizi. De asemenea, materialul din care este facuta este renumit si pentru faptul ca are o rezistenta marita la temperaturi ridicate de pana la 110 C.

Pantofii de fata sunt foarte buni pentru pentru persoanele care lucreaza in constructii, lucrari de intretinere, logistica, industrie usoara si automotive.

Pantofii de lucru Arlow 01 SRC PU2D PP sunt foarte usor de intretinut. Dupa fiecare utilizare acestia se depoziteaza intr-un loc bine aerisit ferit de schimbari rapide ale temperaturii si umiditatii. Se curata usor cu o perie pentru indepartarea particulelor de pamant iar in cazul in care este nevoie se pot curata si cu o carpa umeda si putin sapun. Pentru intretinerea pielii se poate folosi crema de pantofi standard.

Marimi disponibile: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48. (vezi corespondenta marimi).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura