Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantofi de protectie cu bombeu metalic Belle S1 albi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9411 lei
Descriere
Promo - Pantofi de protectie cu bombeu metalic Belle S1 albi

- fete: microfibra
- captuseala 3D din trei straturi textile
- bombeu metalic, rezistent la 200 Joule
- talpa: poliuretan alb, injectat direct pe fete
- brant carbon cu perforatii,antibacterian
- incaltaminte destinata industriei alimentare si farmaceutice
- microfibra - un material semipermeabil antibacterian cu caracteristici superioare pielii in acest domeniu de activitate
- permite respiratia piciorului
- Marimi: 42, 46

VEZI corespondenta marimi Aplicatii: industria alimentara, farmaceutica, laboratoare

Informatii suplimentare PROMO Pantofi de protectie cu bombeu metalic BELLE S1 albi
Model 2901 BELLE - Pantofi din microfibra alba, cu ansamblul superior format din caputa, carambi, staif, captusiti cu tricot caserat cu material spongios. Are la marginea superioara element de confort amortizant (guler) format din imbinarea ansamblului superior cu captuseala din microfibra, delimitat cu un rand de cusatura, cu strat intermediar din material spongios. Imbinarea este carambi peste caputa, cu sistem de inchidere prin insiretare prin perforatii consolidate cu capse non-metalice. Inaltime carambi: min. 75 mm (sortiment A).

Performante: Incaltamintea este proiectata astfel incat sa respecte prevederile din directiva europeana 89/686/CEE, amendata prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificarile ulterioare si cerintele esentiale de securitate si sanatate corespunzatoare domeniului de utilizare preconizat. Produsul raspunde cerintelor din EN ISO 20345:2011 corespunzatoare incaltamintei realizate din piele si alte materiale - cod clasificare I, prevazuta cu brant si acoperis de brant detasabil (optiunea 4), sortimente A si B, categorie si simboluri de marcare a protectiei: S1.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura