Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pantofi de protectie Benzene S3 HRO SRC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1707 lei
Descriere
Pantofi de protectie Benzene S3 HRO SRC cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie non-metalica, categoria S3 conform EN ISO 20345.
Fete din piele de bovina, hidrofobizata, neteda
Captuseala textila 3D, respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea,cu rezistenta la abraziune
Brant din EVA perforat, respirabil, ergonomic, antistatic, absoarbe umiditatea
Bombeu din compozit
Lamela antiperforatie non-metalica
Talpa PU/Nitril, rezistenta la temperatura +300C (contact 1 minut)
Fara elemente metalice.
Culoare: negru
Marimi: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 VEZI corespondenta marimi

Informatii suplimentare Pantofi de protectie Benzene S3 HRO SRC
Incaltaminte de securitate, antistatica, cu talpa antiderapanta, antiperforatie, cu talpa antiderapanta rezistenta la caldura si hidrocarburi, tip S3 HRO SRC, Model 2543 BENZENE

Descrierea produsului Incaltaminte (pantofi, bocanci) realizata din piei bovine cu fata naturala presata, neteda, captusita integral (la caputa cu netesut impaslit antistatizat), cu bombeu compozit, insertie antiperforatie non-metalica, talpa din PU/Nitril.

Brantul este din netesut rigidizat, antistatizat, iar acoperisul de brant 1/1 este din tricot caserat cu material spongios, antistatizat. Ocheti non metalici.

Benzi reflectorizante.

Asamblarea fetelor cu brantul este tip STROBEL. Talpa exterioara din PU/Nitril este injectata direct pe ansamblul superior (sistem de confectie IJ); prezinta suprafata antiderapanta si rezistenta 300 grade C 1 min Latime calapod: 11 mondopoint.

Model 2543 BENZENE - Pantofi din piei bovine cu fata naturala presata, neteda, cu ansamblul superior format din caputa, carambi, staif, captusiti la caputa cu netesut impaslit si la carambi tricot caserat cu material spongios.

Are la marginea superioara element de confort amortizant (guler) format din imbinarea ansamblului superior cu captuseala din inlocuitor piele, delimitat cu un rand de cusatura, cu strat intermediar din material spongios. Imbinarea este carambi peste caputa, cu sistem de inchidere prin insiretare prin perforatii. Inaltime carambi: min. 75 mm (sortiment A). Se realizeaza in grupa de marimi 35...47 (puncte franceze)

Performante Pantofi de protectie Benzene S3 HRO SRC:
Incaltamintea este proiectata astfel incat sa respecte prevederile din directiva europeana 89/686/CEE, amendata prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificarile ulterioare si cerintele esentiale de securitate si sanatate corespunzatoare domeniului de utilizare preconizat.

Produsul raspunde cerintelor din EN ISO 20345:2011 corespunzatoare incaltamintei realizate din piele si alte materiale - cod clasificare I, prevazuta cu brant si acoperis de brant detasabil (optiunea 4), sortimente A si B, categorie si simboluri de marcare a protectiei: S3.

In tabelul urmator sunt prezentate riscurile fata de care se asigura protectie, caracteristicile corespunzatoare ale incaltamintei si categoriile sau simbolurile de marcare prin care se atesta caracteristica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura